Du er 6 år!

7 Mars, 2005! Da kom du til verden. Kan ikke glemme dagen mamma sa jeg kommer til å ha en liten bror, noe jeg har ønsket meg veldig lenge.Kan ikke glemme dagen vi nesten mistet deg, vår første dag i Norge, da ble du nesten borte! Det gikk flere dager der vi ikke viste om hjertet ditt fortsatt dunket.. Du beveget deg ikke, du var stille.. Men plutselig dukket et lite hode og kropp opp på skjermen da mamma var på kontroll, og et dunkende hjerte. Du var der, du var med oss, du skulle bli en av oss. Et nytt medlem i familien skulle komme til verden. Desverre kom aldri tvillingen din til verden, h*n måtte forlate oss, om det er sikkert at det var en til eller ikke, vet vi fortsatt ikke. 
Nå har du vært blant oss i 6 år, og mange flere år skal det bli.

Jeg kjenner veldig godt på meg at jeg lengter etter deg. Det har gått 5 måneder, uten å høre latteren din, bli plaget av deg, få steikepanne i hodet, dansing, snakking som ingen andre forstår enn oss to, tegnefilmer, og mange andre gode stunder. Jeg savner deg masse, og håper du snart kommer hjem hos meg, så vi kan spille litt playstasjon og spise popkorn, som du til slutt blir så sint på, og kaster alt på meg:( Jeg må rydde, for du har ikke tid, du må videre på neste nivå i Starwars! jaja, thats life with you. Vi har hatt mange dårlige stunder,store kranglinger selv om du er 13 år yngre, jeg liker å synke ned på ditt nivå og krangle...Kall det for fritids, men ille kan det bli, så ille at jeg faktisk blir slått ned av deg! Haha, neida, du bare biter! (har det fra søstra si) 
Jeg savner deg, det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. I går hadde du bursdag, jeg var ikke den som fikk gratulert deg først, og gitt deg gaven du har ønsket deg lenge, ikke den som ga deg klem heller, og dro deg litt å øret med tanken på at du blir større, men jeg venter på deg og tar det da du kommer. Jeg venter på deg med åpne armer og masse søskenkjærlighet!  Gratulerer masse med 6 års dagen, kjære lillebroren min!! Søskenkjærligheten er ikke alltid like stor, og en av lillebrors største interesser er å terge storesøsken. En sen høstkveld sitter du stille og fredelig foran pc-en og spiller dataspill eller noe. Lillebror sitter på gulvet bak deg og bygger en legoborg. Plutselig får lillebror en veldig god ide. ?Bare et par banditter til nå, så kommer jeg til siste level,? sier du til deg selv og stirrer konsentrert på skjermen. I mellomtiden sniker lillebror seg bort til stikkontakten og røsker ut strømkabelen. ?Hva i alle dager,? roper du, før du snur deg og ser lillebror med kabelen i den ene hånden og et stort, fornøyd glis om munnen. Du røsker til deg kabelen, ser stygt på lillebror, setter den inn og skrur på pc-en igjen. Selvfølgelig må du begynne helt nytt, men etter hvert senker roen seg.  Det går en time, du har kjempe deg fram til dit du stoppet og har bare et par banditter igjen. Så finner lillebror ut at han vil dra ut kontakten igjen. Gliset til lillebror er enda bredere, og han får høre hvor dum har egentlig er. Gliset blir bare bredere. Men fast bestemt på at du skal klare ut spillet, setter du deg tilbake foran pc-en, mens lillebror fortsetter med legoborgen.

illebror har bestemt seg han og, bruker all sin hjernekapasitet og finner ut at han skal vente til du bare har en banditt igjen før du klarer ut hele spillet. Da pc-en plutselig blir svart igjen, renner det allerede halvfulle begeret over. Du hopper på lillebror, og det blir et forferdelig leven i det tidligere fredelige huset. Under kampen, må legoborgen (u)heldigvis takke for seg, til din brors store fortvilelse. Endelig hevn, endelig! Men hevnen varer ikke lenge. Et par sekunder senere kommer far brasende inn og vil vite hva som foregår. Med tårer i øynene forteller lillebror hvordan du helt uprovosert og brutalt angrep han og den flotte legoborgen. Du prøver å forklare at det var et uhell og at lillebror startet det hele, men det er ingen bønn. ?Gå rett opp på rommet ditt! Det blir ikke noe spilling op deg den neste uken,? kommanderer far bestemt. ?Men han gjorde jo også noe. Han dro ut kontakten! ?sier du fortvilet over å ikke få spille på en hel uke. ?Pell deg opp på rommet før du får spilleforbud en hel måned.? ?Det er urettferdig,? roper du mens du begynner å gå. ?Det er bare sånn det er!?

 

Og slik er det. Storebror og storesøster blir behandlet som små prinser og prinsesser, mens lillebror og lillesøster blir vartet opp som store, flotte konger og dronninger. Urettferdig? Det er bare sånn det er. Men vet dere hva? Jeg liker å ha en liten bror, og er veldig glad jeg har han!  Vær det dere og, før det er for sent! 
BTW, ikke glem spørsmålsruden HER!

-IsabelleBeatrice

 

4 kommentarer

Fra: toonjefroohaug

Dato: 08.mar.2011 Klokken: 20:52

aww, så søte bilder :D

Fra:

Dato: 08.mar.2011 Klokken: 20:56

Så søtt!!

Fra: Malin

Dato: 08.mar.2011 Klokken: 22:14

Så bra skrevet Isabelle(isaballe) hehe. Fikk tårer i øynene av å tenke på hva du og familien din har vært i gjenom og er i. Håper de snart kommer tilbake til Norge. Der de hører hjemme sammen med deg :)

så søte bilder det var av dere :)

Fra: sofieestrand

Dato: 08.mar.2011 Klokken: 23:37

Så utrolig fint skrevet ! Håper du får se han snart , blir trist av og lese om alt savnet og lengselen.. men, det ordner seg nok til slutt skal du se :D

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits