Get tæn? -konkurranse

I samarbeid med Brun og Blid lager jeg igjen en konkurranse til "tæn" glade folk!  
Er bare noe jeg tar på sparken. Jeg er jo glad i dere, og vet mange av dere liker å være brune, så her har dere sjansen til deg- SOLKORT PÅ 200.- kr!   Desverre har vi ikke Brun og Blid her i Valdres, men har det på Dokka.
Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive deres største flause i kommentarfeltet mitt. Den jeg ler mest av, vinner! :) Good luck! 
SMILE!-IsabelleBeatrice

13 kommentarer

Fra: eva

Dato: 21.feb.2011 Klokken: 20:10

Åh, nu som jeg har bestemt meg for å bli brun og jeg som driter meg ut hele tden. passer helt perfekt :D! Vel det var i fjor tror jeg, skolen var ferdig og alle skulle på bussene sine. Den dagen var det ganske mange folk fra VGS som skulle ta buss fra skolen min også. Så der satt vi, jeg og et par venner. I hvertfall så var det sånn at venna mine fikk meg til å løpe ut av bussen og skrike noe til guttene som sto ute. Så jeg løp ut og skreik noe, trur det var skal vi ha sex elleeer? Også snudde jeg meg og det var ca 5 busser som stod rett ved hverandre. Så jeg løp inn på bussen som jeg trudde var min og begynte å le mens jeg stod der når jeg skulle sette meg ned så jeg at det var feil buss, stappet med folk fra VGS og vennnene mine som var på den riktige bussen så alt. Jeg sto der i flere minutter og ALLE som var på bussen så rart på meg... haha også snudde jeg meg og løp til den riktige bussen. FLAUT. :D

Fra: Martine Cecilie

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 01:40

åh, herlig konkurranse!

Den første flausen min var vel når jeg var liten og mamma og jeg var på butikken. Vi handla, og når vi kom til kassen, sto det ei dame der som ikke var fra Norge, men fra Utlandet. Og hun var selvfølgelig brun. Så ropte jeg til mamma: "mamma, hvorfor bor det så mange sånne brune i Norge? Mamma svarte jo, og 2 sekunder etterpå, roper jeg ut: Og se den negern som er foran oss". Mamma rakk ikke engang å svare på det første spørsmålet mitt. Det sto selvfølgelig masse mennesker bak oss, og alle begynte å le. + at jeg faktisk bare var 4 år. Men jeg husker det så innmari godt, fordi det var så innmari flaut! Herreguuuud!

Fra: maria

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 11:25

Da jeg skulle på do på kjøpesenteret her i byen for ikke lenge siden. Så gikk jeg inn på do, satte fra meg sekken. Og skulle til å ta av meg jakken (klarer ikke gå på do med boblejakke).. Når jeg har tatt av meg jakken og skal til å ta av meg buksa, står der plutselig en liten gutt forran meg, helt splitter naken! Herreguuuuud så skremt jeg ble. Det var nok mere flaut for han enn meg, men makan! Han var kjempeliten, og klarte helt sikkert ikke låse døra. Men gud så flaut det var

Fra: Ida Marie

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 12:20

Vell min største flause er vell en som kommer til å hjemsøke meg i mange år fremover! Mamma, broren, venninna mi og meg var i Sverige på en klesbutikk. Broren min gikk for å prøve en bukse og jeg vandret litt rundt og kikket, så gikk jeg bort til prøverommet hvor han var og løftet forsiktig på forhenget for å se hvordan buksa så ut. Så der sto jeg på huk og kikket under forhenget da mamma skriker "MEN IDA DA!!" Og da kikket jeg opp og over forhengskanten stod det en helt ukjent gutt (det gjorde det enda verre at han var DRIT kjekk) Jeg ble så flau at jeg ikke klarte å rikke meg en centimeter en gang, jeg bare sto der og kikket opp på han. Ansiktet holdt på å sprenge, så rød var jeg..

Fra: caroline

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 13:17

Det var en gang for 2 år siden at en venninne og jeg var i Oslo på et hesteshow i spektrum. Alt var bra og vi ante fred og ingen fare!

Der det er mange hester, er det selvfølgelig masse utstyr å få tak i. Standard meg da er å shoppe hele butikken. Og etter hardstyle shopping så jeg nesten trengte trillebår var vi veldig sultne. Da var det pizzatid, det skulle jeg ikke kjøpt for å si det sånn. Vi gikk for å finne plassene våres, på veien måtte vi gå forbi masse andre folk med alle de posene på slep. Plutselig da vi nesten var fremme skled pizzaen av asjetten min og den datt ned i nakken og håret på den blonde berta som satt foran oss!!!!!!!! Kult at jeg hadde tatt på lite ketchup da! Hun hadde et brennende uttrykk i øynene og kastet pizzaen opp igjen på asjetten min med masse ketchup i håret! jeg husker det som det var igår ass! Fyfaen, det var flaut! Litt red like a tomato da! Så jævelig! Hadde bare så sykt lyst til å synke gjennom bakken! FLAUT eller?

Fra: Stine

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 13:20

Veldig flaut; jeg og kjæresten lå og koste på et sjær ut mot havet i sommer. På den siden hvor ingen så oss. Vi var i gang, og det vi ikke la merke til var et en båt kjørte forbi oss mens vi lå der. I båten var det en familie som satt med noen barn. Vi var jo opptatt med vårt og la ikke merke til båten før de ropte til oss. Det må være et av de flaueste øyeblikkene i mitt liv. De var ikke lenger borte enn 40-50 m unna oss. Vi dro med oss klærne og løp så fort vi kunne for at de ikke skulle se hvem vi var. Hva de ropte husker jeg ikke fordi jeg var for opptatt med å sjule meg og ansiktet mitt, hehe.

Fra: Stina Lotte

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 20:49

Det må nesten være når jeg var liten . Mamma hadde en venninne som drev med noe maleri saker, og hun skulle vise de . Det var da så klart masse folk der , og ikke for å glemme ordføreren og tv .

Jeg hadde da tilbringi sommeren min med tanta mi , som ikke alltid snakket like pent . Uansett , venninna til mamma hadde kommet igang med visningen og kameraet var på. Jeg måtte jo da så klart klare å sparke borti ett jernbord som sto like forran meg og kom ut med DEN regla. Jeg og mamma stormet fort ut for å si det sånn!

Fra: Frida

Dato: 22.feb.2011 Klokken: 23:26

jeg og bestevennen min skulle på shopping. vi skulle møtes ved en bestemt butikk og jeg var litt sen, så jeg så henne stod med ryggen til meg da jeg kom bakfra. jeg "visste" det var henne fordi hun hadde lik jakke som henne, så jeg ga henne en stor klem bakfra, jeg så jo egentlig ikke annsiktet hennes, bare bakfra, så jeg ga henne den store klemmen. "venninnen" min snudde seg, og jeg oppdaget at det ikke var henne! jeg ble kjempeflau og ba om unnskjyldning. det gikk bra for henne.

ble litt dårlig forklaring, men håper du forstod!

fin blogg :-)

frida.frida-2011@hotmail.com

Fra: Donna & Sara - bloggen du bør følge!

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 03:41

Når pappa oppdaget shakevideoen vår :( HAHAHAH

Fra: Ann Tonje Huset

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 13:59

Flauser er det mange av!

Hehe. Det her skjedde for et år siden. Jeg og noen venner var på middag på en restaurant før vi skulle videre på en fest. To venner av en god vennine av meg kom også. Jeg kjente de ikke så godt, men jeg visste hva de het. Vi var ca. 12-13 stykker og vi snakket mye. Samtaleemnet gikk over til navn på hunder (av alle ting!) og vi snakket om to vi kjenner i Etnedal. Hundene deres het Anton og Herman. Jeg klarte da og hyle ut: "Hvem kaller noen for Herman? En ting er å kalle en hund for det, men de som kaller sønnen sin for noe sånt, bedriver barnemisshandling!". Jeg sa det så klart med ironi, men alle ble helt stille. Plutserlig sier en av jentene: "Broren til Kari Anne heter det". Det høres kanskje ikke så flaut ut, men der og da, var det heeeelt jævlig. Alle lo seg nesten til døde, mens stakkars Kari Anne var kjempe flau. Jeg har heldigvis stor selvironi og lo av meg selv. Men som sagt, STAKKARS Kari Anne! Flaaaaaut.

Fra: Jannike og Silje

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 14:57

det flaueste jeg noen gang har gjort er vell da Øyvind skulle være hos meg for andre gang. Vi satt på datan og jeg skulle sjekke facebook. Og vet du hva jeg klarte? Jeg klarte å skrive facenook.com og kom rett inn på en porno side, skikkelig flaut! :-(

- Silje

Fra: E L L E N

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 11:30

Jeg var på en sånn felles dass med vennene mine (det er en stund siden). Så begynte vi å tulle og klatret opp på dassene, å så over på hverandre. plutselig ble det jo stille, og uten at jeg visste det hadde "vennene" min gått. Det kom en halvgammel(lol) dame inn, og skulle til å sette seg på do. Hoi, der dukket jeg opp, med de svære øynene. "Går det bra?" spurte hun. "....ja" sa jeg. "helt sikker?". Gjett om jeg følte meg som en I D I O T. Du skulle sett trynene til vennene mine :P Heldigvis kjente jeg henne ikke, og har bare ledd av det siden det!

Har forresten slekt i valdres!

-ellen

Fra: YLVA REKSTAD // Kommenterer tilbake

Dato: 11.mar.2011 Klokken: 16:10

Gud har så mange flauser jeg, haha, driter meg ut heletiden!:L Som foreksempel at jeg kommer alltid løpene etter bussen, sklir på is forran alle ++ Men en ting som tar kaka er da jeg så læreren min engang, han er vel rundt 60 år++?, så gikk han med to barn (ca rundt ti års alderen) så kom jeg ut med: Herregud så heldige de er som har deg som bestefar! men bestefar var han ikke, han svarte selvfølgelig: De er barna mine, så er nokk ikke noen bestefar. hahaha, det var sick kleint.

Og når jeg hadde besøk av en som heter gutt (som jeg holdt på med) så lå vi i senga å så på film, så kommer søsteren min hjem (hun hadde drukket litt for å si det sån) og pøser ut med hvem hun trdde det var, masse gutter som har vært her før, og at hun husket jeg hadde de på besøk, og når jeg var liten så var jeg så forelsket i en som het martin, så sier hun jo: husker du var så forelska i martin, så det var jo litt klein stillhet etter hun gikk... så neida, ikke flaut

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits