Sommer inspirasjon 2010

Hei kjære lesere! Jeg har lagt merke til at dere liker å lese litt om mote og, istedet for bare det som skjer rundt meg og med meg, så derfor har jeg bestemt meg for å skrive om mote hver helg, for det er da jeg har tid. Her er noe tips for den varme, lyse sommeren (håper den blir det) som kommer.

Smykker- Man sier  at smykkene dine sier mer om deg enn klærne dine. I år er det slik at de ikke må matche en gang. Man burde ha store smykker som blir lagt merke til og som frehever klærne dine. Du trenger ikke å overdrive heller, ikke noe kjempestore smykker i mange forskjellige farger, det blir litt teit. Klærne du kjøper burde være i  farger som man ikke legger s alt for godt merke til, og heller gå for ltt mer spesielt accesories.HUSK , det burde ikke væe for mye mønster, trenger liksom ikke mønstrete vesker eller sko, i alle slags farger og se deg i speilet før du går ut slik og tenk om det ser bra ut eller om det  er alt for mye.

Badedrakt- Det burde alle skaffe seg i sommeren, det er rett og slett INN!  De finnes utrolig mange forskjellige farger og varianter, så det er bare å velge og vrake. Hvis du har tenkt å sole deg, så er badedrakt ikke noe or soling, bare bading. Det kan  også være hot med en shorts eller et skjørt over.

Solbriller- Alle elsker solbriller. I år kan du gå med at fra store og firkantete briller, til småe og runde. Skaff deg et par Ray-Ban briller, de går aldri ut av moten! Fargene å brillene kan være beige, citrus fargede, svarte og hvite, gjerne litt rødt i eller så kan du ha oen svarte og honningfargede som er litt mer klasiske.

Sko- Jenter og sko, detblir aldri nok av sko, og i år skal de bli lagt merke til, akkurat som smykkene.Gladiator sandaler er perfekte, jeg personlig elsker dem! I år skal du ikke kjøpe deg en klassiker som du kan ha i 10 år, du skal kjøpe deg noe spesielt som får folk til å gape si WOW!

T-skjorter er alltid inn og er perfekte til en shoppingturer i Skandinavia. Kjøp deg en fra H&M (Fashion Against AIDS), de er dødskule. Merket Pa:Nuu, har også mange utrolig kule t-skjorter som man garantert legger merke til.

Prints og mønstrer er spesielt hot denne sommeren. Se på Matthew Williamson sin kolleksjon for H&M og få inspirasjon! Dyreprint og blomster er spesielt inn.

Body- body har egentlig alltid vært inn, de er gode å gå med, og strammer opp alt sammen. Slipper å fryse på ryggen;)

Her er noen forslag til antrekk.

polyvore storby

Passende antrekk på shopping. Søt kjole med rødt tilbehør, det røde blir da det man legger merke til. Beige jakke som man evt kan ha som også er ganske anonym.

polyvore sommermote
På kvelden. Morsom kjole med en rålekker jakke og elegante, store sko(pumps). Hårbøylen og vesken vil skille seg ut fra hele antrekket. Store voldsomme øredobber, og ring som man legger merke til.Antrekk til stranden.  Badedrakt i striper,og smykkene er selvfølgelig med på stranda også! Marinblå er et veldig populært farge nå.

polyvore strand2

Forslag til et kveldsantrekk. Kjole i beige/gull aktig farge (fargen er helt annerledes på ekte). De turkise smykkene blir lagt merke til. Brune sko som passer kjolen og en hvit veske.

-IsabelleBeatrice
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Isabelle Beatrice,,
familie. venner. dans. fest. sommer
VENNEFORESPØRSEL
ibv@hotmail.com

Norske blogger
bloglovin bilde
bilde

Designet er laget av: 2010 © 2011 mmaddis
hits